Friday, 23 December 2011

ayAt jiWang jEr..:)


--->  sy mls awk suh rjin... sy nkal awk marah... sy guwau awk gelak... sweet sgt time 2... tpy 6ti lau sy xdew awk jgn pergi jugk.. juz d0a jew lam aty..sh cukup untk nilai prhubungn ktew wax slamewnye... awk jgn sdih.. sy x sukew air mate awk mnitis nnti krana SAYA TERLALU SAYANGKAN AWAK...:)


---> kadang-kadang cinta itu sukar di fahami.. hadirnya tanpa disedari..perginya tanpa diketahui.. untuk mencintai seseorang memerlukan masa sehari..sejam untuk merinduinya, dan seminit untuk mengucapkan bahawa kamu benar-benar mencintainya… tapi pernahkah terfikir? untuk mengucapkan kata perpisahan hanya mengambil masa sesaat untuk menyakitinya????
dalam urusan CINTA, kita jarang sekali menang..
tetapi ingatlah bahawa, walau mencintainya sejam itu sudah cukup bermakna.--->  CINTA ADALAH SEBAHAGIAN TEMAN HIDUP DI DUNIA, CINTA JUGA SEBAGAI PENAWAR MELAWAT LUKA DI DALAM HATI DAN DI DALAM JIWA, KASIH SAYANG BERERTI BILE SESEORANG SAYANGKAN SESEORANG TAMAN HIDUP SEJATI, CINTA. CINTA. CINTA DAN KASIH SAYANG MU SANGAT BERERTI DI DUNIA DAN DI AKHIRAT, I LOVE U CINTA, I LOVE U SAYANG, TANPA MU SIAPA LAH AKU CINTA, SAYANG..


--->  mencari seorang teman bagaikan mencari sebiji benih pokok,
dalam semak berduri……
bersedialah untuk di lukai,jangan mengalah untuk terus
mencari…….
Andai sudah kau temui,sayangilah ia sepenuh hati…….~(",)(",)~ i love u teddy.. muachh !

No comments:

Post a Comment